Mainfreight in Sint-Petersburg douanevertegenwoordiger

855

Mainfreight Customs in Sint-Petersburg ontving 9 augustus het certificaat waaruit blijkt dat zij zijn opgenomen in het register van douanevertegenwoordigers. Vanaf heden mag Mainfreight Customs de inklaringen verzorgen in Sint-Petersburg (alle terminals en douaneposten), in de Noord- West regio, ook in Smolensk, Moskou en Norossiejsk.

Mainfreight Customs heeft het recht om professionele activiteiten op het gebied van douane, overeenkomstig met het douanewetboek, voor de douane-Unie uit te voeren. Dit zonder beperkingen op alle soorten goederen, overeenkomstig met de GS-code van de douane-Unie voor alle soorten vervoer, per regio en voor alle soorten douaneoperaties.

Mainfreight in Sint-Petersburg douanevertegenwoordigerDiensten
Vanaf heden is Mainfreight Customs een volledig gecertificeerd douane vertegenwoordiger. Mainfreight Customs levert kwalitatieve services, waaronder:
• Pre-Declaratie
• Elektronische declaratie en declaratie op afstand
• Certificatie: certificaat van overeenstemming, de declaratie van overeenstemming; sanitaire-epidemiologische conclusie (hygiëne-certificaat)
• Documentatie correctie van waarde
• Douane betaalkaart
• Juridische ondersteuning
• Speciale service: classificatie indeling van goederen bij de Federal Customs Service (FTS).

Bedrijfsprofiel Mainfreight
Mainfreight is een logistieke dienstverlener met teams en vestigingen in Australië, Azië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Europa.
In Nederland wordt Mainfreight vertegenwoordigd door Wim Bosman, een 3pl+ Europese logistiek dienstverlener die beschikt over een solide wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen gecombineerd met een wereldwijd netwerk voor zee- en luchtvracht.

De dienstverlening bestaat onder andere uit wereldwijde zee- en luchtvracht, logistieke diensten en Europese distributieoplossingen voor groupage, deel- en compleetladingen, express distributie en koerierszendingen. Daarnaast bieden we diverse extra services aan zoals co-packing, value added diensten, inklaringen, palletruil, packaging en verzekeringen. Kortom: alles wat u nodig heeft voor uw toeleveringsketen.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter