Maersk voegt Novorossiysk toe aan ME3 dienst

463

Maersk voegt Novorossiysk toe aan ME3 dienstMaersk Line heeft de ME3 dienst tussen Europa en het Midden-Oosten uitgebreid met een stop in de haven van het Russische Novorossiysk. Dat gebeurt al deze maand.

Op de ME3 dienst varen nu zes containerschepen met een capaciteit van 4.200 tot 4.800 teu.

De nieuwe ME3 routes zien er als volgt uit:
Oostelijke dienst: Novorossiysk, Rusland – Izmit Korfezi, Ambarli en Mersin, Turkije – Port Said, Egypte – Jeddah, Saudi Arabië – Jebel Ali, Verenigde Arabische Emiraten – Pipavav, Hazira en Jawaharlal Nehru, India.

Westelijke dienst: Pipavav, Hazira, Jawaharlal Nehru, India – Jebel Ali, , Verenigde Arabische Emiraten – Salalah, Oman – Port Said, Egypte – Mersin, Izmit Korfezi, Ambarli, Turkije –Novorossiysk, Rusland.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter