Macintosh in zee met DHL

574

UTRECHT – DHL Parcel verzorgt sinds begin februari alle consumentenleveringen voor Macintosh Fashion NL, onderdeel van het beursgenoteerde Macintosh Retail Group. Macintosh Fashion NL is als cross channel retailer in schoenen met 450 fysieke winkels en zeven online winkels actief onder de namen Manfield, Scapino, Dolcis, Invito, PRO 0031, Steve Madden en Intreza.

Macintosh in zee met DHLIn operationele zin zijn de supply chain van Macintosh Fashion NL en het netwerk van DHL volledig op elkaar aangesloten. Goederen- en IT-stromen worden gezamenlijk gemanaged, gericht op late cut-off-tijden, snelle levering en up-to-date-klanteninformatie.

Tevreden gebruiker

‘Macintosh Fashion NL is continu bezig met het optimaliseren van de supply chain en het partnership met DHL draagt daaraan bij’, aldus Arjen Drok, directeur business services van Macintosh. Michel Clausing, directeur sales & customer service Benelux voegt daar aan toe: ‘Onze toegevoegde waarde moet verder gaan dan het bezorgen van pakketten; wij willen een geïntegreerde schakel in de supply chain zijn die met innovatieve afleveropties aantoonbaar bijdraagt aan een tevreden eindgebruiker’. (Bron: DHL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief