Maandagmiddag opnieuw vervoer slachtoffers vliegramp via A2 en A27

418

Op maandagmiddag 4 augustus komt er opnieuw een vliegtuig met stoffelijke resten van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne aan op Eindhoven Airport. Ook deze slachtoffers worden onder politiebegeleiding over de A2 en de A27 naar Hilversum vervoerd. Naar verwachting zal het vervoer aan het eind van de middag plaatsvinden.

Donderdag opnieuw vervoer slachtoffers vliegramp via A2 en A27Rijkswaterstaat en politie treffen maatregelen om een vlotte en waardige doorgang van de rouwstoet te garanderen. Weggebruikers dienen daarom vanmiddag op de route van Eindhoven naar Hilversum (A2 en A27) rekening te houden met verkeershinder. Tijdens het passeren van de rouwstoet wordt het overige verkeer kort tegengehouden. Rijkswaterstaat verwacht dat de verkeershinder beperkt zal zijn, omdat de rouwstoet slechts uit enkele voertuigen bestaat.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om niet te stoppen op de rij- en/of vluchtstroken en ook niet langs de snelweg te gaan staan. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief