‘Maak gebruik van initiatieven Droge Lading Comité’

951

‘Beste varende ondernemers. Maak gebruik van de initiatieven van het Droge Lading Comité en de uitgestoken hand van de banken om een goed plan uit werken.’ Het is een Tweet van Rinus de Korte (@rinusdekorte) die aanwezig was op het congres van het Droge Lading Comité (DLC) in Gorinchem. Andere Twitteraars, twitterden er ook lustig op los. Een verslag

‘On my way to de Evenementenhal in Gorinchem . DLC (Droge Lading Comitė) in Actie. Geweldige support van @BLN medewerk(st)ers. Top.’ (@ArieKraaijeveld)

‘Zit met een paar honderd binnenvaartondernemers in Gorinchem. Vandaag oplossingen of nog meer afstand daar naar toe? Tijd zal het leren.’ (@roelof60)

‘Lei Nouwen van de Eensgezinde Grote Vloot (EGR): ‘We hebben zelfvernietigende markt geschapen. Moeten probleem ook zelf  samen oplossen.’ (@BVK_binnenvaart)

‘Er wordt duidelijk uitgelegd dat de ca 50 bevrachters 4000 binnenvaartondernemers in de tang hebben.’ (@caroposa)

‘Maak gebruik van initiatieven Droge Lading Comité’‘Evenementenhal Gorinchem ontruimd tijdens verhaal Frank Galle over problemen grote binnenvaartschepen. 300 binnenvaarders eruit. Voorteken?’ (@vaart)

‘Edwin van Hassel (Univ Antwerpen) stelt binnenvaartpool voor. Stap verder dan coöperatie. Niet één pool, maar meerdere. Gespecialiseerd naar vaargebied en/of ladingsoort. (@BVK_binnenvaart)

‘Na PvdA-werkgroep krimp in Utrecht nu op weg naar Gorinchem om binnenvaartcongres toe te spreken.’ (@albvri)

‘BLN samen met droge lading groep nu al voorop in oplossingen zoeken.’ (@hanocb)

‘Frank Galle: ‘Deel bevoegdheden overdragen aan collectief. Met meerderheid beslissen en niet meer alleen.’ (@BVK_binnenvaart)

‘Frank Galle heeft het over gouden bergen die verandert zijn in diepe putten.’ (@caroposa)

‘De binnenvaart mag zich ook verheugen in politieke belangstelling van @albvri (PVDA) en @petervdalen (CU). Albert ondersteunt samenwerking.’ (@roelof60)

‘Albert de Vries (PvdA): ‘Wacht niet af tot andere partijen over uw bedrijf beslissen.’ (@BVK_binnenvaart)

Peter van Dalen: ‘Volle zaal in Gorinchem met schippers. Samenwerken aan een nieuwe toekomst! Ik werk graag mee.’ (@petervdalen, maakte ook de foto)

‘Politiek is bereid om promotiebudget te zoeken als logistieke underdog binnenvaart bewijst te kunnen acteren in systeem van meerdere pools.’ (@roelof60)

‘Prima forumdiscussie bij DLC. Volgende week kijken met DLC opl. richtingen voor crisis.’ (@ArieKraaijeveld)

Indrukwekkend forum  sprekend over de toekomst  droge lading . Niet over oorzaken maar over toekomst binnenvaart.’ (@hanocb)

Kortenhorst in slotwoord: ‘Druk op die groene button op site BLN om steun te geven aan 4-puntenplan met poolvorming.’ (@BVK_binnenvaart)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter