VSLB treedt toe tot BLN

1391

GORINCHEM – Martin van Dijk en Johan Overmeer hebben onlangs namens de Vereniging van Scheepsbevrachters en Logistieke dienstverleners in de Binnnenvaart (VSLB) hun handtekening onder de toetredingsovereenkomst tot BLN-Koninklijke Schuttevaer. Roland Kortenhorst en Erik Schultz namen namens BLN-Koninkljike Schuttevaer de honeurs waar.

Koninklijke Schuttevaer wil snel vergaand samenwerken in BLNMet de toetreding van VSLB zet BLN-Koninklijke Schuttevaer wederom een belangrijke stap in de vorming van een ketenbrede branchevereniging van en voor de binnenvaart. Voorzitter Roland Kortenhorst is verheugd over deze mooie mijlpaal en sprak van een groot wederzijds vertrouwen. Samen met Martin van Dijk blikte hij vol vertrouwen vooruit op de toekomst.

Met de toetreding van VSLB zet BLN-Koninklijke Schuttevaer wederom een belangrijke stap in de vorming van een ketenbrede branchevereniging van en voor de binnenvaart. Voorzitter Roland Kortenhorst is verheugd over deze mooie mijlpaal en sprak van een groot wederzijds vertrouwen