L’Oréal France nieuwe klant van Norbert Dentressangle

629

Norbert Dentressangle en l’Oréal France Grand Public gaan samenwerken bij de fysieke distributie van mass market producten. Het gaat om de merken l’Oréal Paris, Garnier en Lascad. De samenwerking richt zich op klanten in het zuiden van Frankrijk, en ging eind oktober van start.

L’Oréal France nieuwe klant van Norbert DentressangleNorbert Dentressangle en l’Oréal sloten een contract voor drie jaar. In een magazijn in Saint Vulbas gaat Norbert Dentressangle de ontvangst en opslag van de producten, en voorbereiding van de bestellingen uitvoeren. Het magazijn heeft een oppervlakte van 12.000 vierkante meter. Jaarlijks worden er 2.500 referenties behandeld, en de gemiddelde opslagcapaciteit is 13.500 pallets.

Enorm trots
‘Wij zijn enorm trots op het vertrouwen dat l’Oréal France Grand Public in ons heeft’, schrijft Stéphane Point als algemeen directeur van de divisie Logistiek Frankrijk bij Norbert Dentressangle. ‘Het is toch de mondiale marktleider in cosmetica. Onze teams staan helemaal klaar voor logistieke prestaties van niveau, die bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van deze prachtige merken.’

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter