Logistiek dienstverlener MAAT opent vestiging in Antwerpen

653

Logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam heeft per 1 januari een vestiging in het Antwerpse havengebied. MAAT Transport en MAAT Heftrucks bieden vanaf die datum in het Antwerpse havengebied hun producten en diensten aan.

Logistiek dienstverlener MAAT opent vestiging in AntwerpenNaast een operationeel planner, worden diverse heftrucks en transportmiddelen in Antwerpen gestationeerd. MAAT denkt met de uitbreiding een goede dekking in de corridor Alblasserdam, Europoort en Antwerpen te bereiken.

MAAT
MAAT is een logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland met vijf vestigingen. Wat in 1934 begonnen is als een klein transportbedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf met 120 medewerkers.

De hoofdvestiging bevindt zich sinds eind jaren ‘80 aan de Edisonweg in Alblasserdam. Hier zijn MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. Vanaf 2002 is de vestiging in Hendrik Ido Ambacht actief. Hier vindt een gedeelte van de activiteiten van MAAT Logistiek plaats. Sinds 2008 is de vestiging Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. Hier zijn MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek actief.  Naast deze drie vestigingen zijn er nog vestigingen in Botlek en vanaf 1 januari in Antwerpen. (Bron: MAAT)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter