Logistic Force genomineerd voor High Growth Award

809

Logistiek dienstverlener Logistic Force is genomineerd voor de High Growth Award. De High Growth Award wordt uitgereikt aan bedrijven die een buitengewone groei doormaken.

Logistic Force brengt vraag en aanbod in de transport- en logistieke sector bij elkaar met jobcoaching en flexibele arbeid. ‘Wij geloven in delen, dit is ook de belangrijkste reden waarom we gekozen hebben voor de organisatiestructuur met medepartners’, schrijft Logistic Force op de site van de High Growth Awards. ‘Door het delen van de aandelen krijgen we veel committent en voelt het als samen zijn we sterk. Door te delen vermenigvuldigen we; kennis, netwerk, klantrelaties en productontwikkeling. De som levert uiteindelijk een sterke positie en winst op, zowel intern als extern. Het is een vernieuwende manier van werken waarvan iedereen veel energie krijgt. De energie slaat ook over naar onze relaties, een klanten toename van meer dan 100% in 2012 (185 relaties 2011, >400 relaties in 2012). 1 op de 3 nieuwe relaties komt via een bestaande klant bij ons terecht.’

Stemmen
Stemmen voor de High Growth Award kan nog tot maandag 18 november. De top 3 mag hun ondernemersverhaal pitchen en daar wordt een winnaar uit gekozen tijdens de High Growth Awards op woensdag 27 november. Stem.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter