Lidmaatschap Koninklijke Schuttevaer na start BLN

479

Leen ten Haaf uit hoofdbestuur Koninklijke SchuttevaerMet de start van Binnenvaart Logistiek Nederland, heeft Koninklijke Schuttevaer op haar website de nieuwe lidmaatschappen bekendgemaakt. Volgens de nautisch-technische organisatie zijn voor het uitgroeien van BLN tot een toonaangevende binnenvaartorganisatie veel leden en geld nodig.

In aanvang worden de leden van BBU, de leden van Schuttevaer die tevens lid zijn van BBU of deel uitmaken van de groep varende ondernemers samengevoegd tot (nieuwe) BLN leden. Een volledig BLN lidmaatschap omvat ook het lidmaatschap van Schuttevaer en het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB). B-leden van Koninklijke Schuttevaer worden geassocieerd lid van BLN wanneer zij dat wensen. Zij hebben dan toegang en spreekrecht op vergaderingen van BLN, maar geen stemrecht.

Zelfstandig
Overigens blijft Koninklijke Schuttevaer binnen BLN zelfstandig opereren met eigen leden en middelen. Schuttevaer zal, naast de eigen naam, ook de naam BLN gaan voeren. Op haar eigen taakgebied, de nautisch-technische zaken en de infrastructuur, kan Schuttevaer mede namens BLN, zelfstandig blijven optreden. Datzelfde geldt voor de afdelingen van Schuttevaer.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter