Lafeber ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

597

Directeur Ed Lafeber en student Logistiek Technische Vervoerskunde Samir Elshora hebben woensdag 9 juli het Keurmerk Transport en Logistiek met specialisatie Bouwmaterialen uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. Hiermee wordt aangetoond dat E. Lafeber Internationale Transporten uit Gouda voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen.

Lafeber ontvangt Keurmerk Transport en LogistiekLafeber is een familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1820. Het bedrijf is gespecialiseerd in zwaar transport zowel horizontaal als verticaal, zowel nationaal als internationaal. Door het behalen van het Keurmerk mét specialisatie bouwmaterialen kan Lafeber zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Keurmerk

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief