Laatste vijf DAF trekkers voor Franken Transport

646

Laatste vijf DAF trekkers voor Franken Transport

NIEUW BERGEN – Directeur Gerry Vinck van Franken Transport in Nieuw Bergen heeft onlangs de laatste vijf nieuwe DAF CF trekkers, uit een serie van vijftien, in ontvangst genomen. Franken zet de nieuwe voertuigen in voor de distributie van levensmiddelen naar diverse supermarkten in Midden en Zuid-Nederland.

De nieuwe DAF CF 400 FT Space Cab trekkers met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor zijn uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, koplampen van onbreekbaar Lexan in de sterke gegalvaniseerde stalen bumper, dakspoiler, fenders en zijskirts. De cabine met de gemakkelijke in- en uitstap heeft een nieuw dashboard, volledig rondom de chauffeur ontworpen, luxe chauffeursstoel, koelkast en veel opbergruimte. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden.

Franken Transport

Franken Transport, opgericht in 1935, is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport van levensmiddelen en contractdistributie in de retail/foodsector. Vanuit standplaatsen in Venlo, Wanssum, Cuijk, Weert, Tiel, Etten-Leur en Nijmegen zijn er dagelijks meer dan negentig vrachtwagens en 150 werknemers actief.

Gelijktijdig met de vijftien nieuwe trekkers heeft Franken Transport het transport van levensmiddelen nog verder geoptimaliseerd en zijn er vijftien MultiTemps opleggers aangeschaft. De opleggers zijn voorzien van twee tussenschotten, waardoor elke oplegger bestaat uit drie compartimenten. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief