Korting op trailerparking Theemsweg

411

ROTTERDAM – Snelle beslissers kunnen tot 31 maart een korting krijgen van 250 euro op het abonnement voor trailerparking Theemsweg (Botlekgebied). Deze bewaakte parkeerplaats is door het Havenbedrijf Rotterdam in september geopend en heeft 107 plaatsen voor geladen en ongeladen trailers.

Korting op trailerparking TheemswegDe locatie Theemsweg is een vervolg op de eerste specifieke trailerparking aan de Van Meelstraat op bedrijventerrein Waalhaven-Zuid waar vrijwel alle 71 parkeerplaatsen verhuurd zijn. De trailerparkeerplaatsen bieden naast een vaste parkeerplaats ook een ideale ontkoppelplek. Materieel en lading staan achter een hek en onder toezicht van camera’s. De parkeerplaats is 24 uur per dag in- en uit te rijden. Parkeren van ADR trailers en trekkende voertuigen is niet toegestaan.

Voordelen

Door ontkoppeling kan men flexibeler reageren op wegwerkzaamheden en congestie, rij- en wachttijden optimaliseren en het is veiliger. Ook kan men door ontkoppelen Euro 6 trekkers zo efficiënt mogelijk inzetten op de Maasvlakte.

De parkeerplaatsen zijn toegankelijk  met een jaarabonnement dat vijf toegangspassen omvat voor de eigen vaste parkeerplaats. Voor méér passen is de borg € 50,- per pas.  Ter introductie  zijn de eerstvolgende 20 nieuwe abonnementen, eenmalig, € 250,-goedkoper (mits afgesloten voor 31 maart 2015). De normale prijs is € 1.000,-. De Verkeersonderneming wil zo de aantrekkelijkheid van het gebruik van de betaalde parkeerplaatsen als ontkoppelplek  verhogen.

Informatie

PCH Parking & Facility Services voert namens het Havenbedrijf Rotterdam het beheer van de beveiligde trailerparking uit. Informatie over trailerparing en tarieven. (Bron: De Verkeersonderneming)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief