Koops Furness Schadeherstel sluit zich aan bij AHG

535

De drie vestigingen van Koops Furness Schadeherstel in Bunschoten, Hengelo en Zwollezich hebben zich aangesloten bij Autoschade Herstel Groep (AHG).

Allard Pit, directeur van Koops Furness Schadeherstel, is enthousiast over de samenwerking. ‘Wij zijn nu in staat onze schadeherstel expertise landelijk aan te bieden aan onze opdrachtgevers, zowel merk specifiek als ook het universele auto- en ruitschadeherstel dat wij uitvoeren voor onze klanten, zowel Koops Furness Schadeherstel sluit zich aan bij AHGlokaal als mobiel op locatie. Samen met AHG geloven wij in een aanpak die nog beter past bij de huidige en toekomstige marktontwikkelingen.’

Merkspecialisatie

Guus van Dreven, directeur van AHG, ziet de samenwerking ook als een zeer positieve ontwikkeling die nieuwe kansen biedt. ‘Gezien de huidige trends in de schadebranche ben ik verheugd dat we ons netwerk kunnen uitbreiden met drie vestigingen die uitstekend passen binnen ons nieuwe concept.’

Uit cijfers blijkt dat schades steeds kleiner worden, onder andere door de toenemende intelligentie van het wagenpark. Dit vraagt enerzijds om specialisatie op het gebied van merk schadeherstel, anderzijds om verdere professionalisering van cosmetische schadeafhandeling. Daarnaast is er een grote groep WA-verzekerde automobilisten die zich bij schade steeds vaker online oriënteert. Met de toetreding van de drie Koops Furness-bedrijven beschikt AHG nu over een landelijk netwerk van 57 vestigingen dat tevens gespecialiseerd is in het repareren van kleine autoschade.

Samen sterker

AHG wil zich binnen korte tijd verder specialiseren in reparatie van kleine autoschade en complex schadeherstel.  Een voorbeeld hiervan is Easy2Fix Smart Repair, een formule van AHG die zich specifiek richt op het efficiënt en voordelig herstellen van kleine schade.  AHG heeft hiermee een volledig uitgewerkt specialisatieconcept voor de aangesloten vestigingen in handen. Koops Furness Schadeherstel kan per direct Easy2Fix Smart Repair aan haar bestaande klantengroep aanbieden. (Bron: Koops Furness)

Bekijk alle foto’s in het oranjealbum

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief