Koopman koopt autovervoerder Möhlmann Automobil-Logistik

661

Koopman heeft per 1 september autovervoerder Möhlmann Automobil-Logistik uit Neuenburg (Duitsland) overgenomen. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Koopman breidt door de overname haar netwerk op de Duitse markt verder uit.

Koopman koopt autovervoerder Möhlmann Automobil-LogistikAlle 100 personeelsleden en het volledige wagenpark van zo’n 90 voertuigen van Möhlmann Automobil-Logistik worden overgenomen. De totale vloot van Koopman Logistics Group groeit door de overname naar 490 voertuigen en het totale personeelsbestand komt op ruim 900 werknemers. De gezamenlijke jaaromzet bedraagt ongeveer 130 miljoen euro.

Groei

De overname is volgens CEO Jon Kuiper een logische stap in de verdere ontwikkeling van Koopman Logistics Group als dienstverlener in de automotive-logistiek. ‘Met de overname van Möhlmann Automobil-Logistik versterkt Koopman haar positie in Duitsland. In met name Noordwest-Europa bieden wij een breed scala aan diensten aan onze klanten in de automotive-industrie. Door deze uitbreiding, zowel qua capaciteit als werkgebied, kunnen wij onze klanten nu een nog betere service verlenen.’

Koopman koopt autovervoerder Möhlmann Automobil-LogistikKostenvoordelen

Koopman Logistics Group is de grootste speler in de Benelux op het gebied van automotive-logistiek. Het bedrijf biedt integrale logistieke dienstverlening aan autofabrikanten, importeurs en beheerders van grote wagenparken, zoals leasemaatschappijen en verhuurbedrijven. Door een breed scala aan automotive-diensten onder één dak aan te bieden, kan de doorlooptijd in het logistieke proces sterk worden verkort met significante kostenvoordelen voor de klant als resultaat. (Bron: Koopman Logistics Group)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief