Koninklijke Rotra onderneming van het jaar 2013

746

Koninklijke Rotra is door EY uitgeroepen tot de beste snel groeiende onderneming van het jaar 2013. De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 18e keer uitgereikt.

Koninklijke Rotra onderneming van het jaar 2013De EY Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.

Tijdens de galafinale in De Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam werd de award afgelopen zaterdag in ontvangst genomen door Harm Roelofsen. Het thema van de avond was smaakmakers van de economie.

Smaakmakers
Andrea Vogel, programma directeur EY Entrepreneur Of The Year: ‘Ook dit jaar was er weer sprake van een indrukwekkende bundeling van ondernemerskracht in het Entrepreneur Of The Year programma. Goede ondernemers blijven de smaakmakers van de economie en juist in tijden dat de economische tegenwind maar niet wil gaan liggen kunnen we hun positieve attitude en doorzettingsvermogen goed gebruiken. We feliciteren de winnaars en alle finalisten dan ook van harte en danken hen voor de samenwerking.’

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter