Koninklijke onderscheiding voor Ruud Vat

566

ROTTERDAM – Directeur Ruud Vat van Vat Logistics uit Rotterdam, is maandag 2 februari onderscheiden met de titel Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door Burgemeester Aboutaleb van de gemeente Rotterdam tijdens de viering van het 40 jarig bestaan van Vat Logistics.

Koninklijke onderscheiding voor Ruud VatDeze eervolle benoeming heeft Vat te danken aan zijn jarenlange inzet voor de sector transport en logistiek, maar uiteraard ook voor zijn verdiensten als succesvol ondernemer. Transport en Logistiek Nederland (TLN) en FENEX beschouwen de onderscheiding als een terechte erkenning van zijn werk.

Ondernemer pur sang

Vat Logistics is een familiebedrijf dat in de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid van een wegtransportbedrijf tot één van de toonaangevende logistieke dienstverleners binnen de sector transport en logistiek. Vat Logistics is al meer dan 30 jaar lid van FENEX en ruim 10 jaar lid van TLN. De verenigingen hebben Ruud Vat leren kennen als een ondernemer pur sang. Door de wijze waarop hij invulling heeft gegeven aan het ondernemerschap binnen zijn bedrijf is hij een groot voorbeeld en inspiratiebron voor vele andere bedrijven in de sector.

Naast het ondernemerschap heeft Ruud Vat een lange staat van dienst als bestuurder binnen de sector transport en logistiek, als voorzitter van FENEX (Kring van TLN) en als lid van het bestuur van TLN. Binnen alle gremia heeft Ruud Vat zich bewezen als gewaardeerd en bekwaam bestuurder waarin hij zich jarenlang heeft ingezet voor de belangen van de transport en logistiek. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief