Keurmerk voor Wouters Transport

416

RIJEN – Logistiek dienstverlener Wouters Transport uit Rijen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Els en Geert Wouters ontvingen het certificaat uit handen van Emile van de Weg van TLN.

Keurmerk voor Wouters TransportWouters Transport hecht veel waarde aan een positief imago in de markt. Daar hoort ook bij dat continue wordt gewerkt aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en bewustwording van milieu, verkeersveiligheid en ondernemerschap. Het behalen van het keurmerk is voor het bedrijf een bevestiging van jarenlange goede bedrijfsvoering.

Verbeterformulieren

Een specifiek project dat is opgepakt is het invoeren van verbeterformulieren. Els Wouters vindt het een groot voordeel dat hiermee ontwikkelingen en verbetertrajecten beter gevolgd kunnen worden. De winst is tevredenheid, betrokkenheid, meer rust en een grote alertheid van het team Wouters. Dit op het gebied van relaties, personeel en omgeving. En met het verkregen inzicht kan beter besloten worden wat wel of niet past bij het bedrijf. Dit geeft de ondernemers vertrouwen, rust en grip.

Wouters Transport is gespecialiseerd in distributie- en geconditioneerd vervoer door heel Europa. Ook verzorgt Wouters Transport vervoer van maritieme containers voor im- en exportbedrijven en levert Wouters Transport VAL-diensten, zoals voorraadbeheer, ompakken en labelen. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief