Keurmerk voor Ter Riele Transporten

416

Ter Riele Transporten die werkt onder de namen B ter Riele transporten, Sannatrans en Dirk Booy, heeft het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. Ter Riele Transporten laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen. Met het behalen van het Keurmerk is Ter Riele een weg ingeslagen van verdere professionalisering.

Ter Riele Transporten is van oorsprong een veevervoerder. Door overnames is de vervoerder inmiddels uitgegroeid tot allround logistiek dienstverlener die zich richt op Keurmerk voor Ter Riele Transportenvervoer van sierteelt, geconditioneerd vervoer, veevervoer, verhuizingen en vervoer van gevaarlijke stoffen. Haar klanten worden bediend van vanuit de twee locaties in Wilp en in Bemmel (SannaTrans). Om de bedrijfsvoering te kunnen moderniseren en betere arbeidsomstandigheden te creëren voor de medewerkers, wil de Gelderse ondernemer een nieuwe bedrijfsruimte gaan bouwen..

MVO en CO2
Voor Ter Riele is het Keurmerk een belangrijke ondersteuning om het profiel van het bedrijf verder te versterken. Klantgerichtheid en kwaliteit zit in de genen. Niet alleen richt het bedrijf zich op maatwerk voor de klant. Met het Keurmerk wil ter Riele Transporten ook laten zien dat scherp wordt gelet op zaken als kwaliteit en MVO. Zuinig rijden, terugdringen van CO2 uitstoot en kwaliteit van personeel zijn elementen die een centrale plek hebben in de bedrijfsvoering. Ter Riele Transporten is een leerwerkbedrijf waar jongeren reeds in een vroeg stadium kennis kunnen maken met de sector Transport en Logistiek en cultuur van het bedrijf.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief