Keurmerk voor Nover Logistics

522

Directeur Rogier Nolten en manager Kwaliteit Kim van der Zwan van Nover Logistics hebben op 10 juli het Keurmerk Transport en Logistiek met specialisatie Sierteelt uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. Hiermee wordt aangetoond dat Nover Logitics uit Honselersdijk voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen.

Nover Logistics is een transporteur gespecialiseerd in het collectief vervoer van sierteeltproducten. De kernwaarden die bij Nover Logistics gelden zijn service, kwaliteit en Keurmerk voor Nover Logisticsbetrouwbaarheid. Ook op gebied van duurzaamheid is Nover Logistics koploper. Verschillende certificaten en de inzet van LNG trucks dragen hieraan bij. Het Keurmerk Transport en Logistiek is voor Nover Logistics de bevestiging dat zowel de kwaliteit intern binnen de organisatie als extern richting de klanten is geborgd.

Het keurmerk

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief