Keurmerk voor Lauwen Transport Etten-Leur

503

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland ontvangen.

Keurmerk voor Lauwen Transport Etten-LeurLauwen Transport is in 1989 opgericht en is momenteel een modern transportbedrijf met 14 trekkende eenheden en een ecocombi (LZV). Sinds vele jaren verzorgt Lauwen Transport het vervoer van complete- als deelzendingen van Zuid-West Nederland naar de regio Parijs. Tevens zijn zij ook actief in het containertransport. Er wordt een breed scala aan producten vervoerd waarvoor specifiek transportmaterieel ter beschikking staat. Met de deelname aan het Keurmerk Transport en Logistiek, wil Lauwen zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Volg TotaalTrans op Twitter