Keurmerk voor Heinis Logistics uit Zwanenburg

606

ZWANENBURG – Maaike Heinis en Corry Klokkers, verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg van Heinis Logistics, hebben met glans het Keurmerk Transport & Logistiek gehaald voor beide transportbedrijven die onder de holding vallen, te weten Heinis Logistics transport en Europe Runner koeriersbedrijf.

Keurmerk voor Heinis Logistics uit ZwanenburgHeinis Logistics heeft 33 vrachtauto’s. Zij bieden nationaal en internationaal – geconditiondeerd – vervoer. Van groupage tot sneltransport, van stadsdistributie tot levensmiddelen vervoer, of het nu gaat om zendingen van vijf, of van vijfentwintigduizend kilo. Het bedrijf heeft al eerder het HACCP certificaat gehaald, een keurmerk dat gericht is op het veilig vervoeren  van voedingsmiddelen. In combinatie met het Keurmerk Transport & Logistiek heeft Heinis nu een goed overzicht van alle processen in het bedrijf.

De ontstaansgeschiedenis van Heinis Logistics is bijzonder. Directeur Wim Heinis heeft het bedrijf in 2007 overgenomen van Jaap van Staaveren. Die op zijn beurt destijds vergunningen had gekocht van het transportbedrijf van de vader van Wim Heinis. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief