Keurmerk voor C.M.R Internationaal

452

HEEMSKERK – Eigenaar Rico van Duivenvoorde van C.M.R. Internationaal transport uit Heemskerk heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers ontvangen tijdens de landelijke KTO-dag van TLN.

Keurmerk voor C.M.R InternationaalAls eenmanszaak in het transport van goederen over de weg, richt Rico van Duivenvoorde zich op staal en stukgoed, en op hout, papier en producten uit de retail industrie. Geografisch concentreert C.M.R. Internationaal transport zich op de Benelux. C.M.R. Internationaal transport werkt met een groep vaste opdrachtgevers, aangevuld met ‘losse’ opdrachtgevers.

Na het behalen van het certificaat heeft Rico van Duivenvoorde weer helder wat belangrijk is voor het succes van zijn bedrijf. ‘Het bedrijfsplan dat is geschreven als onderdeel van het keurmerk geeft een bevestiging dat het bedrijf op de goede weg is. Maar het geeft ook handvatten voor verbetering. In eerste instantie heeft C.M.R. Internationaal transport het Keurmerk Transport & Logistiek gehaald voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.’ (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief