Keurmerk Transport & Logistiek voor Grootscholte Transport

702

Grootscholte Transport uit De Lier heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De Westlandse transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen. Het Keurmerk werd uit handen van TLN overhandigd aan directeur John Grootscholte.

Keurmerk Transport & Logistiek voor Grootscholte Transport Grootscholte is een veelzijdig transportondernemer. Sinds de oprichting in 2002 staan kwaliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal. Het bedrijf is begonnen in het ferry en groente vervoer, maar heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het vervoer van zee- en koelcontainers en verpakkingsmaterialen.

Audit
Recent heeft het bedrijf een audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het keurmerk wordt voldaan. Grootscholte wil zich met dit keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter