Keurmerk Transport en Logistiek voor Pax Dedicated Transport

547

Pax Dedicated Transport uit Zwolle heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. De vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan directeur Henk Marrink. De kernactiviteit van Pax Dedicated Transport is zowel open als gesloten transport in het lichte en middelzware segment. Keurmerk Transport en Logistiek voor Pax Dedicated TransportDe focus richt zich op dat type transport dat te klein is voor de groten en te groot voor de kleinen.

Nieuwe locatie
De klanten van Pax Dedicated komen vooral uit de constructie, bouw, installatie en techniek. De transportondernemers telt  23 medewerkers en een wagenpark van 18 eenheden. Daarnaast is er op de nieuwe moderne vestigingslocatie op Marslanden G de mogelijkheid voor het opslaan of overslaan van goederen. Pax Dedicated Transport heeft zich hiermee door de jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerde, flexibele en eigentijdse transportonderneming.

Borg
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter