Keurmerk Transport en Logistiek voor Koeltransport Aalsmeer

590

AALSMEER – Transportbedrijf Koeltransport Aalsmeer (KTA) heeft onlangs het Keurmerk Transport en Logistiek behaald, met de specialisatie Sierteelt. Emile van der Weg overhandigde het Keurmerk aan John Voorend en David Mulder, respectievelijk directeur en manager van KTA.

Keurmerk Transport en Logistiek voor Koeltransport AalsmeerKoeltransport Aalsmeer heeft zich gespecialiseerd in transport en logistiek van bloemen en planten. Geografisch richt KTA zich met name op de Duitse en Oost-Europese retail ketens en verzorgt daarin de kortste weg van de kweker naar de eindbestemming. De belangrijkste klanten zijn actief in de sierteeltsector. KTA heeft een vestiging in Aalsmeer en een in Bemmel.

Leerbedrijf

Om de instroom van nieuwe mensen in de transportsector te ondersteunen is KTA een erkend leer- en opleidingsbedrijf voor rijdend en administratief personeel.

Middels het keurmerk zijn processen en procedures bij KTA vastgelegd, waardoor je kwaliteit intern en extern meetbaar kunt maken. Dit geeft duidelijkheid voor de klanten, zodat ze beter weten wat ze van hun transporteur kunnen verwachten. Daardoor geeft het keurmerk een meerwaarde voor zowel KTA als de klanten. 
(Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief