Keurmerk Transport en Logistiek voor F.I.T.S. Logistics

667

Keurmerk Transport en Logistiek voor F.I.T.S. LogisticsF.I.T.S. Logistics uit Barendrecht heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van TLN ontvangen. De Zuid-Hollandse logistiek dienstverlener laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen.

F.I.T.S. Logistics is gespecialiseerd in transport, opslag, expeditie en douaneafhandeling. Recent onderging het bedrijf een audit om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk Transport en Logistiek wordt voldaan. F.I.T.S. Logistics wil zich met het keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Meer nieuws over bedrijven

Meer nieuws over wegvervoer:
Maandag duidelijkheid over duur stremming Afsluitdijk
Minister gaat met Actie in de Transport in overleg
Verkeer in 2019 over doorgetrokken A15
Vrachtwagenchauffeurs blokkeren ministerraad
Hennepkwekerij in vrachtwagenopleggers
‘Schade door beperkingen bruggen Twentekanaal’

twitter