Keurmerk TLN voor Zwier Veldhoen Transport

492

Directeur George Praas en transportmanager John Dijkslag van Zwier Veldhoen Transport uit Deventer hebben het Keurmerk Transport en Logistiek met specialisatie Distributievervoer ontvangen. Het keurmerk is namens Transport en Logistiek Nederland (TLN) uitgereikt door Albert Kort.

Met het Keurmerk wordt aangetoond dat Zwier Veldhoen voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor onder meer bedrijfsvoering en interne processen. Bovendien heeft Zwier Veldhoen onder begeleiding van Bureau Jalink gelijktijdig het Keurmerk Transport en Logistiek en het ISO-9001 traject succesvol afgerond.

Keurmerk TLN voor Zwier Veldhoen TransportZwier Veldhoen

Zwier Veldhoen Transport is sinds 1870 een allround logistiek dienstverlener in Deventer, die de fijnmazige distributie van pakket- en palletzendingen verzorgt binnen de Benelux, onder andere via het TransMission-netwerk. Voor de rest van Europa werkt het bedrijf samen met zorgvuldig geselecteerde partners en netwerken. Bovendien verleent Zwiers Veldhoen ook value added services, zoals voorraadbeheer, orderpicking en retourlogistiek.

Keurmerk

Het Keurmerk Transport en Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief