Jongeneel Transport krijgt eerste Euro 6 trekkers

811

De eerste vier DAF XF Euro 6 Space Cab trekkers met 460 pk zijn geleverd aan Jongeneel Transport in Valkenburg uit een order van 14 Euro 6 trekkers. De totale order omvat 23 voertuigen, waarvan 14 DAF Euro 6 trekkers en 9 DAF Euro-5 voertuigen.

Jongeneel Transport krijgt eerste Euro 6 trekkersArd en Ruud Jongeneel, ontvingen onlangs de sleutels uit handen van Anton van der Niet, bedrijfswagenadviseur bij Blom-DSW.

De vier DAF XF 460 FT Space Cab trekkers zijn volledig ontwikkeld voor maximale efficiency, optimale betrouwbaarheid en met het hoogste chauffeurscomfort. De luxe chauffeursstoel met actieve stoelventilatie draagt bij aan het comfort van de chauffeur.
De Euro 6 trekkers zijn uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een fleet management systeem, VSC (Vehicle Stability Control), ACC (Adaptive Cruise Control) en FCW (Forward Collison Warning).

Voor optimale veiligheid is er op de afstandbediening bij de gasopleggers een noodstop aangebracht, welke bij bediening ervan de gehele auto uitschakelt. De vier Euro 6 trekkers met een wielbasis van 4 meter worden voornamelijk ingezet in de Benelux voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, propaan, CO2 en cryogene gassen.

Meer nieuws over wegvervoer:
– Langzaamaanactie truckers op A2
De Rooy Transport – Logistiek ondertekent convenant met ILT
Chinese HNA Group neemt TIP Trailer Services over van GE Capital
Vrachtverkeer Gooi en Vechtstreek moet N201 mijden
Topsector Logistiek lanceert website synchromodaliteit