JBM Koeriers gaat distributie UWV verzorgen

822

JBM Koeriers gaat met haar zusterbedrijf Holland Parts Distribution, de komende jaren de nachtdistributie voor het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) verzorgen. De zendingen komen einde werkdag op alle locaties van UWV beschikbaar en dienen diezelfde dag bezorgd te worden zodat er ’s morgens direct mee gewerkt kan worden.

JBM Koeriers gaat distributie UWV verzorgenUWV wil profiteren van het voordeel dat nachtdistributie met zich mee brengt. Zendingen die einde werkdag worden aangeboden zijn de volgende ochtend vroeg al op de bestemmingslocatie beschikbaar. Daarnaast biedt de opzet met de centrale sorteerlocatie ruime mogelijkheden om andere goederenstromen voor verdere distributie toe te voegen.

Hans Erik Ouwehand, directeur van JBM Koeriers is enthousiast over de eenvoud van de oplossing die UWV gekozen heeft om zijn goederenstromen via één centraal punt over de organisatie te verdelen. ‘Ik verwacht dat dit nog veel navolging zal krijgen. Je bespaart niet allen op de vervoerskosten, maar ook de handling op de afleverlocatie en natuurlijk de CO2-uitstoot worden minder. Doordat we eind vorig jaar verschillende specialismen binnen onze groep verenigd hebben, kunnen we onze klanten niet alleen meer van hetzelfde, maar ook andere oplossingen in eigen hand bieden. De werkzaamheden voor UWV sluiten daar perfect op aan. Het past ook bij de ambities die we hebben op de overheidsmarkt.’

twitter