Jan Krediet failliet

707

Wegtransporteur Jan Krediet uit Steenwijk is failliet. Vrijdag vroeg het bedrijf uitstel van betaling aan, maandagochtend verklaarde de rechtbank het bedrijf failliet. Volgens RTV Oost onderzoekt de curator een doorstart.

De medewerkers kregen de boodschap vrijdagmiddag te horen in zalencentrum Hiddingerberg in Steenwijk. Jan Krediet vraagt uitstel van betaling aanDirecteur Martijn Krediet was niet bereikbaar voor een toelichting. Bij Jan Krediet werken ruim 150 mensen.

Familiebedrijf
Jan Krediet is een Nederlands familiebedrijf dat in 1924 door Jan Krediet senior werd opgericht. Hij begon met een reguliere bodedienst van Noordwolde naar Heerenveen. Later werd Jan Krediet actief in verhuizingen en het transport van rotanmeubelen. Na Jan Krediet senior kregen zijn zonen Roelof, Jan en Jelke het roer in handen. Tegenwoordig heeft de derde generatie Krediet de leiding. Jan Krediet is in de loop der jaren uitgegroeid tot een full-service-dienstverlener, met als kernactiviteiten internationale meubelgroupage en routevervoer.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter