IVECO Schouten opent vestigingen in Nijmegen en Doetinchem

1073

IVECO Schouten, trotse dealer van IVECO en Fiat Professional, heeft het initiatief genomen om in het voormalig verzorgingsgebied van Koops-Furness Trucks twee vestigingen te starten. Met het oog op de continuïteit en groei van de Schouten Groep en Rolande LNG heeft de directie deze stap gezet.

In het voormalige gebied van Koops-Furness Trucks begint IVECO Schouten vestigingen in Nijmegen en Doetinchem. Er zal voor deze nieuwe Schouten vestigingen voormalig personeel van Koops-Furness worden aangetrokken. De Schouten vestiging in Nijmegen is per 6 oktober volledig operationeel en geopend. De vestiging in  Doetinchem gaat open op 13 oktober.

IVECO Schouten opent vestigingen in Nijmegen en DoetinchemMaximaal vijftig

Het openen van de vestigingen past volledig in het streven van IVECO Schouten om maximaal vijftig kilometer tussen twee servicepunten te hebben. De genoemde vestigingen krijgen het after-sales dealerschap IVECO en Fiat Professional. Daarnaast worden universele after-sales activiteiten uitgevoerd. De twee nieuwe Schouten-locaties zullen naast de after-sales activiteiten ook verkoopdealer worden van het merk IVECO en vanuit vestiging Nijmegen zal ook het merk Fiat Professional worden vertegenwoordigd.

Schouten

De huidige vestigingen van de Schouten Groep en haar klanten zullen geen nadelige gevolgen ondervinden van de ontwikkelingen in het Oosten. De Schouten vestiging in Utrecht zal per direct verantwoordelijk zijn voor alle sales- en after-salesactiviteiten van Fiat Professional in die regio Utrecht-West(voorheen Cosmo Trucks).

IVECO Schouten is specialist in zwaar transport-trekkers met aardgas als brandstof. Rolande LNG, onderdeel van de Schouten Groep, introduceert de brandstof LNG (vloeibaar aardgas) en Bio-LNG (vloeibaar biogas) in de Nederlandse transportsector. De start van de nieuwe Schouten vestigingen sluit aan bij de uitbreiding die Rolande LNG heeft: 7 LNG-tankstation operationeel voor eind 2015. (Bron: IVECO Schouten)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief