Intersafe kiest voor DHL

489

DHL Parcel gaat het vervoer voor Intersafe verzorgen. Intersafe levert door heel Europa producten en diensten voor veiligheid op de werkplek. Yves Pétin, CEO van Intersafe en Wouter van Benten, CEO van DHL Parcel Benelux tekenden deze week op het hoofdkantoor van Intersafe in Dordrecht het contract.

Intersafe kiest voor DHL  DHL verwerkt in zijn netwerk zowel pallets als losse colli voor Intersafe en levert aan zowel zakelijke als particuliere adressen in binnen- en buitenland. Bovendien worden zendingen geconsolideerd. Dat wil zeggen dat afzonderlijke orders voor één klant worden samengevoegd om in één keer te worden afgeleverd. Ook sluit de Europese dekking van DHL goed aan op de internationale reikwijdte van Intersafe.

‘De kwaliteit van onze logistiek maakt integraal onderdeel uit van de totale klantbeleving’, vindt CEO Yves Pétin van Intersafe. ‘DHL heeft aandacht voor alle elementen in onze supply chain en ondersteunt daarmee onze goede reputatie op het vlak van kwaliteit en klantgerichtheid.’

Wouter van Benten, CEO van DHL Parcel Benelux voegt daar aan toe: ‘Wij willen een businesspartner zijn. Enerzijds met onze unieke combinatie van pallets en pakketten in één netwerk en anderzijds met innovaties, zoals op het vlak van e-commerce en de levering aan particulieren’. (Bron: DHL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief