Inloopavond uitbreiding sluis Eefde

451

Rijkswaterstaat houdt 10 november een inloopavond over de uitbreiding van sluis Eefde. Deze avond vindt plaats in Het Hart te Eefde (adres en route). U kunt dan van 19.00 – 21.00 uur met uw vragen en opmerkingen terecht bij een van de medewerkers van Rijkswaterstaat. Bijvoorbeeld met vragen over de algemene stand van zaken of over de voorbereidingen voor de bouwwerkzaamheden.

Inloopavond uitbreiding Sluis EefdeTijdens de inloopavond vertelt RWS ook hoe ze tot een plan wil komen voor de inrichting van het terrein rondom de nieuwe sluis. Heeft u hier ideeën over? Meld u 10 november dan aan bij de informatiestand om deel te nemen aan de werkgroep Landschapsplan Sluis Eefde. U kunt dan zelf tijdens een aantal werksessies meedenken over de invulling van het landschapsplan, samen met het door Rijkswaterstaat ingehuurde landschapsbureau.

Tijdens een tweede inloopavond, naar verwachting eind januari 2015, presenteren we het landschapsplan aan geïnteresseerden. We praten u dan ook bij over de voortgang van de rest van de voorbereidingen, waarover u in deze nieuwsbrief meer informatie vindt.

Procedure bestemmingsplan

De vervolgprocedure van het bestemmingsplan en het projectplan Waterwet Waterstaatswerk is een proces van de gemeente Lochem. Als u hierover vragen heeft kunt u die stellen aan de gemeente via de afdeling publiekscontacten van de gemeente Lochem (Hanzeweg 8 Lochem, telefoon 0573 – 289222). Indieners van zienswijzen worden door de gemeente per brief geïnformeerd over het vervolgproces. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief