Inloopavond hoogwatergeul langs de Maas bij Well

458

WELL – Rijkswaterstaat houdt dinsdag 25 november een inloopavond over de zuidelijke hoogwatergeul langs de Maas bij Well. In maart 2015 start de aannemer met de aanleg van de hoogwatergeul. Dit is een van de maatregelen die Rijkswaterstaat neemt om bewoners beter te beschermen tegen overstromingen van de Maas.

Inloopavond hoogwatergeul langs de Maas bij WellTussen Well en Aijen legt Rijkswaterstaat twee hoogwatergeulen aan. De noordelijke geul is onderdeel geworden van Maaspark Well en Rijkswaterstaat voert zelf de zuidelijke hoogwatergeul uit. Met de aanleg van de zuidelijke hoogwatergeul sluit het gebied qua inrichting aan bij het Maaspark Well en wordt de aan de omgeving toegezegde hoogwaterbescherming per eind 2015 gehaald.

Begin 2015 start de aannemer met het kappen van een aantal bomen in het gebied. Vanaf maart start de aanleg van de hoogwatergeul bij Well.

Welkom

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op 25 november tussen 19.30 en 21.00 uur binnen te lopen bij De Buun, Kasteellaan 25 in Well. Medewerkers van aannemer Martens en Van Oord en Rijkswaterstaat geven dan uitleg. Zij vertellen onder meer over de stand van zaken van het project, de werkzaamheden, de gevolgen voor de omgeving en de lopende inspraaktrajecten rondom de benodigde vergunningen. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief