Inholland en BLN ontwikkelen leergang ‘Nautisch Ondernemen’

444

ROTTERDAM – Hogeschool Inholland en BLN-Koninklijke Schuttevaer geven maandag 16 maart een presentatie over het conceptcurriculum van de Leergang ‘Nautisch Ondernemen’.  Dit concept is door Inholland Academy, in samenwerking met BLN-Koninklijke Schuttevaer ontwikkeld en bestaat uit tien modules die gedeeltelijk, afzonderlijk of in volledige samenhang kunnen worden gevolgd en leiden tot een gecertificeerd diploma of één of meer gecertificeerde modules.

Koninklijke Schuttevaer wil snel vergaand samenwerken in BLNOmdat het nog slechts een conceptcurriculum betreft, wordt tijdens de bijeenkomst gediscussieerd over de voorgestelde inhoud, de certificering, studietijd en studieduur, doelgroep, enzovoort. Aan het einde van de bijeenkomst tekenen de directie van BLN-Koninklijke Schuttevaer en Inholland Academy een intentieverklaring.

BLN-Koninklijke Schuttevaer ondersteunt dit lesprogramma, omdat dit van toegevoegde waarde is voor de binnenvaart. Daarnaast levert het een belangrijke bijdrage aan een van de speerpunten van BLN-Koninklijke Schuttevaer; life long learning. (Bron: BLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief