Inhaalmanoeuvre vrachtwagen eindigt in de sloot

675

ETTEN-LEUR – Een inhaalmanoeuvre van een vrachtwagen is zondagmiddag om half twee geëindigd in de sloot. Vijf personen gingen met ambulances naar het ziekenhuis voor medisch onderzoek.

PolitieautoHet ongeluk gebeurde op zondagmiddag om half twee. Aanleiding was irritatie tijdens een inhaalmanoeuvre. Een 29-jarige vrouw uit Breda reed in haar rode Seat op de linkerbaan van de A-58 en was bezig om een vrachtauto in te halen. Een 37-jarige automobiliste uit Hoeven sloot er met haar Alfa Romeo achteraan. Zij vervoerde in haar auto nog vier andere personen.

Bumperkleven

Het ging haar kennelijk niet snel genoeg, want ze ging bumperkleven op haar voorganger. Die liet zich ook niet onbetuigd en tikte even het rempedaal aan. Over-en-weer volgden drukke gebaren vanwege de onderlinge irritatie. Na de inhaalmanoeuvre ging de rode Seat naar rechts. Toen de grijze Alfa Romeo voorbijkwam, maakte de 37-jarige automobiliste van de Alfa een kleine stuurbeweging naar rechts. Ze verloor daarbij de macht over het stuur en beide auto’s raakten van de weg. De Alfa Romeo lag op zijn kop in de sloot. Iedereen kon uit de voertuigen komen. De vijf inzittenden (37, 59, 15, 8, 4 jaar) van de Alfa gingen met ambulances naar het ziekenhuis voor medisch onderzoek. Uiterlijk leken de verwondingen mee te vallen.

De politie maakte proces-verbaal op tegen de veroorzaakster van het ongeluk. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief