Informatieavond overnachtingshaven Bergambacht

516

De gemeente Bergambacht en Rijkswaterstaat houden 11 september een informatieavond over de nieuwe overnachtingshaven in Bergambacht, ten oosten van het veer.

Meepraten over overnachtingsplaatsen BergambachtRijkswaterstaat en de gemeente Bergambacht werken samen aan een zo goed mogelijke ruimtelijke inpassing van de overnachtingshaven Bergambacht. Hiervoor moet het bestemmingsplan worden aangepast. Daarnaast is voor de aanleg van een overnachtingshaven voor schepen met meer dan 1.350 ton laadvermogen het maken van een milieueffectrapport (MER) verplicht. Het voorontwerp bestemmingsplan en MER zijn gereed en worden nu ter inzage gelegd.

Informatieavond

Op 11 september wordt van 19.30 uur tot 21.00 uur een informatieavond georganiseerd. Locatie is restaurant Dimphis aan de Lek, Lekdijk-West 4 in Bergambacht. Deze avond start met een presentatie over de overnachtingsplaatsen Beneden-Lek.

Reacties

Het voorontwerp bestemmingsplan en het MER kunnen tot en met woensdag 8 oktober worden ingezien op het gemeentehuis van Bergambacht. De documenten zijn ook te downloaden op de website van gemeente Bergambacht. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief