Ineke Strijp gaat vorming Sectorinstituut Transport en Logistiek leiden

564

Ineke Strijp gaat in opdracht van het opleidingsfonds voor de sector SOOB de vorming leiden VTL, FUWA Wegvervoer en Gezond Transport tot het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Eén instituut kan volgens de organisaties beter inspelen op ontwikkelingen in de markt.

Na een dienstverband van bijna vijf jaar gaf algemeen directeur Jeroen Meulendijks vorige week aan per 1 februari te vertrekken. Aanleiding voor het vertrek is het voorgenomen Ineke Strijp gaat vorming Sectorinstituut Transport en Logistiek leidenbesluit van de aandeelhouders van VTL om te komen tot een nieuw te vormen Sectorinstituut waarbij het beoogd profiel van de nieuwe directeur onvoldoende aansluit bij de ambities van Meulendijks. ‘Ik kijk met bijzonder veel plezier terug op een boeiende periode bij VTL. We zijn er goed in geslaagd om in een relatief korte periode onze organisatie te ontwikkelen van een opleidingsinstituut tot een arbeidsmarktinstituut van en voor de sector.’

SOOB-voorzitter Peter Sierat bedankt Meulendijks voor de energie die hij over de afgelopen vijf jaar heeft gestoken in diverse verantwoordelijkheden en koerswijzigingen voor VTL. ‘Wij wensen hem toe dat de toekomst hem nieuwe successen oplevert. (Bron: VTL)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter