In de Truck van het jaar rijden op Transport Compleet

425

BEESD – Renault Trucks is dit jaar aanwezig op Transport Compleet in Venray van 11 tot en met 13 november. De Renault Trucks-stand staat in het teken van de ‘Truck of the Year’: de Renault Trucks T. Op het buitenterrein kunnen bezoekers rijden met een Renault Trucks T. Daarnaast is op de stand de nieuwe Renault Master te zien.

In de Truck van het jaar rijden op Transport CompleetDe Renault Trucks T werd onlangs op de IAA Commercial Vehicle show in Hannover uitgeroepen tot ‘Truck of the Year 2015’. De jury, bestaande uit 25 truckjournalisten van 25 truckgespecialiseerde Europese magazines, oordeelde dat de Renault Trucks T het voertuig is dat de grootste bijdrage leverde aan het wegtransport.

T-Drive

Op de Renault Trucks-stand is een Renault Trucks T-Drive te bewonderen. ‘De T-Drive is een rijk uitgeruste Renault Trucks T 430 4×2 trekker die direct inzetbaar is voor een looptijd van 36 maanden, tegen een vast en scherp tarief per maand inclusief reparatie- en onderhoudscontract en verzekering’ aldus Tobias van Lieshout, Manager Truck Sales bij Renault Trucks Nederland. ‘Daarnaast wordt de truck geleverd met de module ‘Check’ van het transport informatica systeem van Renault Trucks, Optifleet. Met deze module kan het brandstofverbruik van de T-Drive en zijn chauffeur eenvoudig worden bekeken en indien nodig bijgestuurd.’

Renault Master

Op Transport Compleet Venray staat ook een nieuwe Renault Master. Het voertuig is beschikbaar van 2,8 tot 4,5 ton en is in diverse lengtes beschikbaar met voor- en achterwielaandrijving. Daarnaast heeft de Master een nieuw design, nieuwe motorvermogens, bi-turbo technologie, standaard ESC, Start & Stop en een Eco-Mode wat zorgt voor een brandstofbesparing tot 10%. Het voertuig is beschikbaar met een voordelig Renault Master Edition Pakket met onder andere geïntegreerde navigatie en airconditioning. (Bron: Renault Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief