IMS laat vier auto’s per dag minder over A15 rijden

660

IMS Veendam is door de Stichting De Verkeersonderneming beloond voor haar inspanningen om duurzamer en groener transport uit te voeren. Uit onderzoek, uitgevoerd door de Stichting De Verkeersonderneming, is gebleken dat IMS het aantal vervoerbewegingen op de A15 met structureel vier auto’s per dag heeft weten te reduceren.

LuchtfotoimsIMS Veendam organiseert sinds 2 januari 2013 vijf railomlopen per week voor het transport van containers tussen Rotterdam en Veendam. De nieuwe service betekende destijds een frequentie-verhoging van drie naar vijf omlopen per week. Tevens verhoogde IMS Veendam per 1 maart 2013 het aantal afvaarten per containerbinnenvaartschip van drie naar vijf afvaarten per week. Iedere werkdag is duurzaam en klimaatvriendelijk transport beschikbaar.

IMS Veendam is een logistiek dienstverlener die bij het organiseren van goederenstromen voor klanten gebruikmaakt van schepen, treinen en vrachtauto’s. Daarnaast heeft IMS een overdekte overslagloods waar spoorwagons volledig overdekt kunnen worden beladen of gelost. Naast de overslagloods is 100.000 m2 beschikbaar voor de opslag van alle materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, zoals machines en containers. Ook heeft IMS een warehouse van 90.000 m2 met acht loodsen voor op- en overslag van goederen voor pallet- en bulkopslag. (Bron: RailCargo)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter