Imperial wijkt voor zwaar transport uit van weg naar water

672

Imperial wijkt voor zwaar transport uit van weg naar waterImperial Baris is begonnen met de nieuwe binnenvaartdiensten Rhine-Hamburg Line en de Elbe Shuttle Service voor het vervoer van bijzonder en zwaar transport van havens aan de Elbe en de Rijn naar de haven van Hamburg. Volgens Imperial wordt het vervoer van zware lading over de Duitse wegen steeds moeilijker.

‘Steeds vaker krijgen we in Duitsland te maken met wegwerkzaamheden en bruggen waarover geen zwaar transport mag. De omleidingen die hierdoor nodig zijn maakt het vervoer van zwaar transport nog ingewikkelder. Ook wordt het steeds moeilijker om begeleiding van politie en andere begeleiders voor elkaar te krijgen. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die hiermee gepaard gaan.’

Imperial wijkt voor zwaar transport uit van weg naar waterDe zware transporten met de Rhine-Hamburg Line verlopen via de terminals en havens van Düsseldorf, Neuss, Krefeld, Duisburg, Voerde, Mülheim aan de Ruhr, Gelsenkirchen en Dortmund. De Elbe Shuttle Service neemt lading aan boord in het Tsjechische Mělník en Děčín en in Dresden en Magdeburg. Van hieruit gaat het transport naar de haven van Hamburg.

Baris

Imperial Baris is een dochterbedrijf van rederij Imperial en gespecialiseerd in het transporteren van zware goederen zoals machines en ander materieel. Het bedrijf reageert volgens eigen zeggen ook op een groeiend gebrek aan mogelijkheden om groot en zwaar materieel vervoerd te krijgen. (Bron: Imperial)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief