Illegale asfalteerders proberen met vrachtwagen auto van de weg te drukken

546

VROUWENPOLDER – De politie heeft dinsdagmiddag op de N57 een 24-jarige Engelsman aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, nadat hij eerder probeerde met zijn vrachtwagen een autobestuurder van de weg te drukken.

Politie houdt drie mannen aan voor inbraak in vrachtwagensDie middag is het slachtoffer door Engels sprekende mannen benaderd bij zijn woning. Zij bieden aan om bij hem asfalt te leggen op zijn erf. Op dit voorstel is hij niet ingegaan. Omdat het slachtoffer het niet vertrouwde is hij achter de vrachtwagen en de twee pickup trucks van de Engelsmannen aangereden om de nummers van de kentekenplaten te noteren. Als de Britten dit door hebben, proberen zij hun achtervolger met hun voertuigen van de weg te drukken. Het slachtoffer belt vervolgens direct de politie.

Proces-verbaal

Ter hoogte van de rotonde bij Vrouwenpolder wordt de bestuurder van de vrachtwagen aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en het  vervuilen van de openbare weg met asfalt. Daarnaast heeft hij een boete gekregen voor losliggende lading en is zijn rijbewijs ingevorderd. De bestuurders van de pickup trucks wisten te ontkomen. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief