Huisdierrobot

1104

Een robot voor je huisdier, dat is de Anthouse. De robot zorgt niet alleen voor gezelschap voor je huisdier, maar kan ook met hem of haar spelen.

Als eigenaar van je huisdier kan je de robot bedienen met een app op je smartphone. De app is zowel leverbaar voor Android als iOS. Het maakt dus niet uit waar jezelf bent of waar je huisdier zich bevindt. Zo kan je via de videocamera je huisdier live in de gaten houden. De video’s kan je opnemen en delen via social media. Communiceren met je huisdier kan via de walkie-talkie. Druk op de knop op je telefoon, spreek en je huisdier kan je via de ingebouwde luidspreker horen. Ook kan de Anthouse foto’s maken, die je ook weer via de app met anderen kan delen. En mocht je nu op afstand zien dat hij of zij iets heel erg uitzonderlijks heeft gedaan, of gewoon honger, dan je je huisdier op afstand belonen met een paar brokjes of andere snoepjes. Tevens is de Anthouse voorzien van een apparaatje dat kleine tennisballen over een afstand van 2,5 tot 8 meter weg kan gooien. Je huisdier moet de bal dan ophalen en in de bovenkant van de Anthouse stoppen.

Het opladen van de Anthouse gebeurt automatisch. Indien de batterij bijna leeg is, zoekt de Anthouse automatisch het oplaadstation op.

De Anthouse kost $ 299.