Hoogtepunt Oranjespits 17 uur

425

Op basis van ervaringen tijdens het vorige WK voetbal in Zuid-Afrika verwacht Rijkswaterstaat dat het hoogtepunt van de avondspits woensdag rond 17.00 uur ligt. Nederland speelt om 18.00 uur tegen Australië zijn tweede wedstrijd op het WK in Brazilië.

Woensdag vroege OranjespitsOp een ‘normale’ woensdag valt het hoogtepunt van de avondspits rond 17.30 uur. Tijdens de middagwedstrijden van Oranje op het WK in Zuid-Afrika bereikte de drukte op de snelwegen ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd het hoogtepunt.
Nederland-Slovakije en Nederland-Brazilië begonnen destijds beide op een doordeweekse dag om 16.00 uur. Metingen op de A2 en A12 gaven een verkeerspiek aan rond 15.00 uur.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers die niets willen missen van de wedstrijd tegen de Socceroos op tijd te vertrekken. (Bron: RWS)

Heeft u foto’s of video’s van de oranje voetbalgekte in het transport of de logistiek? Stuur uw foto van vrachtwagen, schip, magazijn etc dan naar TotaalTrans. Uw foto krijgt dan een mooi plaatsje op TotaalTrans, dé website met dagelijks nieuws over transport en logistiek.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief