Hoogste punt nieuwbouw DB Schenker

854

Bouwvakkers hebben onlangs het hoogste punt bereikt bij de bouw van het logistiek centrum voor DB Schenker Logistics op het Tilburgse bedrijventerrein Vossenberg West II. DB Schenker gaat het pand inrichten als Europees Distributie Centrum (EDC) van netwerkapparatuur voor een grote opdrachtgever in de mobiele communicatiemarkt.

Hoogste punt nieuwbouw DB SchenkerBart Coenen, director contractlogistiek DB Schenker Logistics Nederland, hief samen met de aanwezigen het glas op de prettige samenwerking en het bereiken van deze mijlpaal. ‘Niet eerder hebben wij samengewerkt met een partij die de voortgang dusdanig bewaakt zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en duurzaamheid van de bouw. En dat onder een grote tijdsdruk’, aldus Coenen tijdens de officiële ceremonie. ‘Wij kijken ernaar uit om eind oktober aan de slag te gaan in dit prachtige en bovenal milieuvriendelijke pand.’

Duurzaam
DB Schenker Logistics en projectontwikkelaar Dok Vast ambiëren gezamenlijk de certificering ‘BREEAM Outstanding’ voor het ontwerp, de bouw en het gebouwbeheer van het nieuwe logistiek centrum. BREEAM is een internationaal geaccepteerd certificeringsysteem om duurzaamheidprestaties van gebouwen te beoordelen. In Nederland is nog niet eerder deze hoogst haalbare BREEAM-certificering toegekend aan een logistiek distributiecentrum. Aan het einde van dit jaar vindt de definitieve certificering plaats.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter