Hongaarse Waberer’s zoekt per direct 400 nieuwe chauffeurs

590

De Hongaarse logistieke dienstverlener Waberer’s is op zoek naar 400 nieuwe chauffeurs. De chauffeurs zijn nodig om op een deel van de 1.300 nieuwe vrachtwagencombinaties te gaan rijden en om tegemoet te komen aan de strengere regels rondom de rusttijden.

Waberer’s zoekt 400 chauffeursWaberer’s breidde het aantal chauffeurs in de laatste jaren al met enkele honderden uit. Maar vanwege de dubbelcijferige omzetcijfers die het bedrijf dit jaar schrijft, zijn nog meer chauffeurs nodig. Ook opent het bedrijf dit jaar vestigingen in verschillende Europese landen.

Groeien

De grootste markt voor Waberer’s was in het eerste halfjaar Duitsland, gevolgd door thuisland Hongarije, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië.
In de lente opende Waberer’s al een vestiging in Parijs. Het Verenigd Koninkrijk is in de herfst aan de beurt, later dit jaar opent het bedrijf vestigingen in Nederland en Italië. Met de nieuwe vestigingen wil Waberer’s beter kunnen inspelen op de specifieke behoeften van de klanten in de verschillende landen.

4.000 chauffeurs

Het wagenpark van Waberer’s bestaat nu nog uit 3.232 vrachtwagencombinaties. Daarvoor zijn bijna 4.000 chauffeurs beschikbaar. Deze chauffeurs reden in het eerste halfjaar bijna negen procent meer kilometers. Het totaal kwam uit op 202 miljoen kilometer. Daarvoor werd bijna drie procent minder brandstof verbruikt. (Bron: Waberer’s)

Meer nieuws over Waberer’s:
Waberer’s koopt voor honderd miljoen nieuwe trucks en trailers
Waberer’s opent vestiging in Nederland
DAF levert eerste 250 van 600 trucks aan Waberer International

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief