Honderdste truck voor Van Bakel

649

Honderdste truck voor Van Bakel

OSS – Directeur Arian van Bakel van Van Bakel Transporten uit Oss heeft onlangs de honderdste vrachtauto sinds de oprichting in 1934 in ontavngst genomen. Verkoper Andy van Batenburg van Allers Bedrijfswagens overhandigde de DAF CF 370 FT Space Cab.

Van Bakel bestaat dit jaar tachtig jaar en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van dedicated transport met vrachtwagens met chauffeur, die voor diverse vervoerstaken worden ingezet. Van Bakel gaat de nieuwe DAF inzetten voor het distributievervoer in de Benelux en voor stukgoederen in vooral Nederland.

De DAF

De DAF CF 370 FT Space Cab trekker met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor is uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler, fenders, skylights, side skirts en gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen van onbreekbaar Lexan. De cabine is de ideale werkomgeving voor de chauffeur, met veel comfort, veiligheid en bedieningsgemak. Het eenvoudig in- en uitstappen en de excellente zithouding draagt bij aan een ontspannen houding. De CF heeft ruime opbergruimten, een royale koellade onder het bed en een standkachel. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden.

Van Bakel

Met 22 wagens vervoert Van Bakel de meest uiteenlopende goederen. De vloot omvat onder meer koel/vriesauto’s voor fijnmazige distributie van gekoelde en bevroren voedingswaren naar winkels. Trekker-opleggercombinaties met schuifzeil/dak of gesloten opbouw, motorwagens met gesloten opbouw, en trekker-opbouwcombinaties, voorzien van een speciale opbouw en meeneemheftruck voor distributie van aluminium profielen voor de zonweringindustrie en carrosseriebouw. Voor extra inzet staat een trekker met schuifzeilentrailer en klep paraat. Van Bakel & Zn is in het bezit van het Keurmerk Transport en Logistiek. (Bron: DAF)

Nu ook vacatures op TotaalTrans. Plaats een vacature of bekijk ze nu!

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief