Holwerda Almere is beste projectverhuizer

715

Holwerda Top Movers is uitgeroepen tot Erkende Projectverhuizer van 2014. De ondernemer uit Almere ontvangt daarvoor vandaag de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer van 2014´. De Award is toegekend op basis van de resultaten van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder opdrachtgevers van verhuizingen van kantoren, bedrijven en instellingen.

Volgens de klant sluit Holwerda precies aan bij wat de klant wil. Van complete verhuizingen waarin alles uit handen wordt genomen, tot het aanbieden van enkel een chauffeur met auto. Maatwerk en flexibiliteit staan centraal in de service. Niet voor niets dat de klanten van Holwerda haar verhuisdiensten waarderen met Projectverhuizer Holwerda uit Almere ontvangt PPV Awardeen gemiddelde van een 8,6. Klanten van Holwerda reageren enthousiast: ´De verhuizers van Holwerda stonden op tijd voor de deur en gingen door tot het af was. Toch was er ook flexibiliteit om zonder gemopper nog even wat te verschuiven´ en ´Alles was goed. Had op zeer korte termijn, anderhalve week, een verhuizing van woning naar zorgcentrum nodig. Na het eerste contact was het binnen 1 dag geregeld.´

PPV Award
De PPV Award is bedoeld om de waardering van de klant voor Erkende op basis van aspecten als kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit Projectverhuizers tot uitdrukking te brengen. De klantwaardering is openbaar op www.ppv.nl en vormt een belangrijk onderdeel van het PPV branchekeurmerk, de klant de zekerheid biedt van dé specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen.

De PPV Award is in 2013 in het leven geroepen om positieve aandacht te geven aan het vakmanschap en de kwaliteit van gecertificeerde Erkende Projectverhuizers en vooral ook op de teamprestatie van de verhuismedewerkers zichtbaar te maken.

De PPV Award is uniek doordat niet een jury, maar het klantoordeel beslissend is. Klanten kunnen verhuizers op in totaal 15 aspecten beoordelen. Het bedrijf met de meeste tevreden klanten wint de Award.

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in Houten. (Bron: Organisatie voor Erkende Verhuizers)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief