Hijdra Transport ontvangt Keurmerk TLN

571

Hijdra Transport uit Bleiswijk heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De sierteeltvervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen. Het Keurmerk werd uit handen van TLN overhandigd aan directeur Piet Hijdra.

Hijdra Transport ontvangt Keurmerk TLNHijdra Transport is een familiebedrijf dat is opgericht in 1993. Het bedrijf is begonnen als vervoerder van luchtvracht en groenten, maar is tegenwoordig gespecialiseerd in sierteeltvervoer. Voor Hijdra geldt 100% flexibiliteit en 200% betrouwbaarheid. Elke vracht moet perfect worden volbracht. Om nog beter op de logistieke wensen van de retailers in te spelen en de kwaliteit van de geleverde diensten te verbeteren, heeft Hijdra haar activiteiten uitgebreid en dit jaar Hijdra Retail Services BV opgericht. Hijdra Retail Services richt zich op het verzorgen van logistieke diensten op maat. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Hijdra wil zich met dit Keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter